Това е сюжет с продължение, чакаме следващите дни да изникне и името на евентуалния

...
Това е сюжет с продължение, чакаме следващите дни да изникне и името на евентуалния
Коментари Харесай

Йотова: Чакаме да изникне името на купувача на „Лукойл“, който очевидно е договорен

Това е сюжет с продължение, чакаме следващите дни да изникне и името на евентуалния покупател, който явно е контрактуван. Това сподели пред публицисти вицепрезидентът Илияна Йотова, запитана дали има заплаха за българските потребителите от продажбата на активите на " Лукойл ".

Според нея е очевидно, че има заплаха.  " Това не е вест, защото, както по традиция държавното управление ни оповестява, и тази вест беше обявена от министър Асен Василев през „ Файненшъл таймс “, посочи Йотова, представена в Българска телеграфна агенция.

" Това, което ние желаеме да знаем, е каква ще бъде ориста на рафинерията, България ще има ли рафинерия, ще бъдат ли непокътнати работните места, ще обезпечат ли работа за хората, по какъв начин ще бъде непокътната националната ни сигурност, по какъв начин ще бъдат обезпечени доставките и кой по какъв начин ще подсигурява цените на горивата ", съобщи тя.

По думите ѝ с „ целия този цирк, който се разиграваше последните два месеца – дерогация с един период, с втори период, ще има, ще няма, " очевидно целта е била да се заблудят българските жители, да се спести истината и да не се дава отговор на неуместните въпроси.

На въпрос относно напрежение сред ръководещите поради освобождението на шефа на „ Пирогов “ и неприемане на бюджета за следващата година, Йотова съобщи, че това са техни лични безредици. По този мотив желая да ви напомня един запис, в който Асен Василев споделяше, че този, който желае да стане министър, би трябвало " с кървавия си автограф " да подсигурява чистката във всяко едно отношение на всички постове в страната. Отговорът ми през днешния ден на вашия въпрос е, че явно шефът на „ Пирогов “ е следващият в този лист, добави тя.  
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР